VoIP portal

Alles over bellen via internet voor de zakelijke markt

Lees meer
VoIP portal

VoIP offerte

Op zoek naar een scherpe VoIP offerte?

VoIP offerte aanvragen
VoIP offerte

Via deze website komt u meer te weten over de techniek bellen via internet. Wat zijn de voordelen en nadelen van bellen via internet? Kan ik als bedrijf daadwerkelijk mijn voordeel hiermee behalen als ik overstap op Voice Over IP? Of wilt u gelijk een vrijblijvende VoIP offerte opvragen?

VOIP BELLEN IS INTERESSANT VOOR UW BEDRIJF

De VoIP-markt groeit ieder jaar met miljoenen. Reden genoeg om eens goed te kijken naar deze interessante techniek. VoIP is vandaag de dag de normaalste manier van communiceren. Zonder dat u het weet maakt u er waarschijnlijk thuis al jaren gebruik van. De internet plus bellen pakketten van bijvoorbeeld KPN of Ziggo gebruiken deze techniek om te telefoneren. De modem zet het VoIP signaal om in een analoog signaal zodat ‘oude’ telefoons zonder problemen kunnen communiceren. Soms zit er in de modem een DECT zender. U kunt dan ook met draadloze telefoons internetbellen.

Bellen via internet kan via een telefooncentrale (een PBX) bij u op het bedrijf maar kan ook op een server in een datacenter. Het wordt dan Hosted VoIP of Hosted PBX genoemd. Hosted VoIP is het meeste verkochte product op dit moment. U heeft dan uw telefooncentrale in de cloud en kunt gebruikmaken van professionele functies. Denk hierbij aan muziek als u iemand in de wacht zet of automatisch ingeschakelde voicemail tijdens sluitingstijden. Omdat de telefooncentrale altijd verbonden is met het internet kunt u vanaf verschillende locaties contact maken. Thuiswerken en toch bereikbaar zijn via het telefoonnummer van het bedrijf is daarom heel eenvoudig.

VoIP abonnement

Met een VoIP abonnement kunt u bellen via internet. Voor een x bedrag per maand heeft u alle functionaliteiten van een professionele telefooncentrale. Uw telefooncentrale staat veilig in de Cloud.

Informatie over een 085 nummer of een 088 nummer

Om met uw bedrijf bereikbaar te zijn kunt u naast een geografisch telefoonnummer (zoals 010- en 020-) ook een niet-geografisch nummer nemen. Een 085 en 088 nummer is zo’n niet-geografisch telefoonnummer. Het voordeel is dat u uw telefoonnummer kunt behouden als u zich in een andere regio gaat vestigen. Meer informatie over 085 nummer aanvragen of 088 nummer aanvragen.

Ons team

Wij staan voor u klaar voor een goed advies

Arjan
Arjan
VoIP specialist
Marco
Marco
VoIP specialist
Wesley
Wesley
Programmeur
Fryda
Fryda
Administratie